Integritetspolicy

Hur vi behandlar personuppgifter

Sedan den 25 maj 2018 är personuppgiftslagen (PUL) ersatt mot dataskyddsförordning (även kallad GDPR efter förordningens engelska namn, General Data Protection Regulation). I och med det förtydligar vi hur vi hanterar personuppgifter i vår verksamhet. Här kan du läsa om varför vi samlar personuppgifter, hur länge vi sparar information och vad du kan göra om du till exempel inte vill att dina uppgifter ska behandlas för marknadsföringsändamål.

Vad är personuppgifter?

En personuppgift är all slags information som kan kopplas till dig som person, till exempel namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

Varför behöver Fyrklövern mina personuppgifter?

Vi på Fyrklövern behöver dina personuppgifter till exempel för att kunna administrera din intresseanmälan, men också för att kunna tillhandahålla våra tjänster och service till dig samt för att marknadsföra oss och våra tjänster.

Hur länge sparar Fyrklövern mina uppgifter?

Vi sparar dina olika uppgifter olika länge beroende på vad de är relevanta för. Vi behåller till exempel dina personuppgifter så länge du står i vårt intresseregister (om du vill lämna registret kan du begära att vi raderar dina uppgifter).

Cookies

Cookies är små textfiler som sparas i din webbläsare när du besöker vissa hemsidor och webbutiker. De kan användas för att till exempel möjliggöra funktioner och ge webbplatsägaren statistik om ditt besök. På Fyrklöverns webb använder vi cookies för statistik så att vi kan ha en så bra webbplats som möjligt. Vi delar information till Facebook och Google för att marknadsföra och analysera besöksdata.